V minulých dnech byl klubový kalendář plný zajímavých akcí. Od středy do soboty se konal v Kloboukách u Brna 2. ročník Příměstského Aligators kempu pro mladé naděje. Ve stejném termínu se konal ve SH Křenovice předsezónní přípravný kemp pro starší kategorie. Oba kempy navštívil florbalový partner našeho klubu – Fat Pipe, který předvedl členům kompletní kolekci na novou sezónu a jako novinku – kvalitní obuv značky Mizuno.

V pátek 21. srpna proběhla v Křenovicích valná hromada klubu, která v letošním roce volila předsedu i jeho pomocný administrativní aparát. V pozici předsedy bude pokračovat Jakub Gremmel a jako členové aparátu byli zvoleni Tereza Baranová, Lukáš Gregr Jan Komínek, Radim Machálek, Petra Ondráčková, Milan Veselý, Pavel Volek a Jindra Žáčková.

V příštích dnech se můžete těšit na reportáže z daných akcí, na rozhovor se staronovým předsedou i na termín 1. soutěžního zápasu v nové sezóně, což bude Pohár Českého florbalu.

Komentář sekretáře klubu Milan Veselého:

„Jsem rád, že všechny akce proběhly bez problémů a odstartovali jsme sezónu ve velkém stylu. Přípravy probíhaly fakticky celé léto a všichni čekali, zda nakonec kvůli koronaviru nebudeme muset akce zrušit. Děkuji všem trenérům, rodičům a hráčům za organizaci a spolupráci a gratuluji Kubovi ke zvolení na další funkční období.“